Despre Noi

Despre noi

     Despre noi     

     Corpul uman merita tot ce este mai bun, un mod sanatos de ingrijire va aduce numeroase beneficii sanatatii. Ne dorim ca prin tipurile de masaj oferite sa oferim relaxare sau sa tratam / amelioram anumite conditii de sanatate. Totodata, dorim sa atingem o stare de echilibru intre starea mentala si fizica a fiecarui pacient de aceea va oferim serviciile noastre in confortul casei dumneavoastra.

     Masajul este efectuat de specialisti care va vor oferi tratamentul adecvant nevoilor dumneavoastra pe masa de masaj speciala mobila. Maseurii nostri sunt amabili, profesionisti si au o experienta bogata in domeniu.

     Uleiurile folosite pentru masaj sunt uleiuri naturale pe baza uleiului virgin de cocos. Uleiurile din comert au adeseori chimicale pentru a prelungi durata vietii acestora astfel facand uleiurile mai putin benefice, chiar toxice pentru sanatate. Acest ulei de cocos este amestecat cu uleiuri esentiale astfel formand o combinatie benefica pielii si sanatatii dumneavoastra. 

     Uleiurile esentiale folosite in combinatie cu uleiul de cocos formeaza un ulei perfect pentru masaj acesta fiind benefic in reducerea stresului si in ameliorarea si calmarea durerilor musculare. Unul dintre aceste uleiuri este uleiul esential de lavanda care este recunoscut ca fiind cel mai versatil ulei esential datorita numarului foarte mare de aplicatii posibile. Este un foarte bun regenerant natural pentru piele, un calmant si relaxant mental extraordinar, un adjuvant excelent pentru somn si un parfum natural foarte apreciat. Ca proprietati acest ulei esential este antiseptic, relaxant al sistemului nervos central, antispasmodic, relaxant muscular, antalgic, regenerator si calmant cutanat pentru piele afectata de rani, arsuri, intepaturi de insecte, acnee, eczeme, urticarii precum si un bun cicatrizant.

     In plus, pe langa uleiurile esentiale, mai adaugam in uleiul de masaj si vitamine pentru imbunatatirea calitatii acestuia. Acestea sunt vitamina A si E. O cantitatea suficienta de vitamina A asigura buna functionare a intregului organism. Este necesara pentru producerea rodopsinei – pigmentul responsabil de vederea crepusculara si nocturna – si sprijina sanatatea pielii, a unghiilor si a dintilor. Vitamina A are efect antioxidant, tine nivelul colesterolului sub control, si ne ajuta sa stocam grasimi. Protejeaza in acelasi timp mucoasa bucala si digestiva, dar are grija si de sistemul respirator. Contribuie la dezvoltarea oaselor, sprijina sistemul imunitar si ne ajuta sa ne vindecam mai rapid in cazul unor infectii sau inflamatii.

      Contactati-ne acum pentru o progamare. 

Sanatate. Relaxare.

Copyright © 2024 Masaj Oradea | Credits

Scroll to Top