Masaj De Relaxare

Masaj De Relaxare

     Masaj clasic de relaxare / Suedez

     Masajul Suedez este cel mai popular tip de masaj. Denumit si masaj classic, masajul suedez este un masaj al intregului corp si are scopul de a relaxa toti muschii si articulatiile corpulului.

     Masajul Suedez stimuleaza sistemul nervos, endocrin si muscular si imbunatateste proprietatile fizice ale tesuturilor, refacand corpul dupa un efort fizic sau intelectual.

     Masajul nostru este in primul rand un tratament de relaxare, folosind curse blande pentru a elibera tensiunea si pentru a revigora muschii. La nivel fizic, prin manevre speciale, se activeaza circulatia sangvina imbunatatind oxigenarea la nivelul pielii, musculaturii si articulatiilor. Vom stimuleaza circulatia limfatica favorizandu-se eliminarea toxinelor si vom elimina tensiunile si durerile acumulate la nivel muscular sau articular.

     Uleiurile folosite pentru masaj sunt uleiuri naturale pe baza uleiului virgin de cocos. Uleiul de cocos este amestecat cu uleiuri esentiale astfel formand o combinatie benefica pielii si sanatatii dumneavoastra. Folosit extern acesta protejeaza pielea datorita trigliceridelor ce au proprietati antifungice care combat diferite micoze ale pielii. Acidul lauric din uleiul de cocos are rol antimicrobian contribuind la distrugerea microbilor.

     Efectul final al masajului este o mai buna functionare a metabolismului, ceea ce ajuta la pierderea in greutate, intarirea sistemului imunitar si mentinerea starii de sanatate. De asemenea, imbunatateste puterea de concentrare, elimina stresul si oboseala cronica, iar la nivel emotional starea de spirit se imbunatateste prin eliberarea serotoninei.

     O sedinta de masaj Suedez dureaza 60 de minute, insa in functie de nevoile individuale o sedinta poate fi extinsa la 90 de minute.

     Beneficiile masajului:

  • Imbunatatirea sistemului limfatic care ajuta organismul sa aiba o putere de vindecare crescuta
  • Eliminarea stresului si oboselii cronice
  • Eliberarea tensiunii musculare si imbunatatirea flexibilitatii articulatiilor
  • Imbunatatirea circulatiei
  • Concentrare crescuta
  • Intarirea sistemului imunitar
  • Reduce sau elimina migrenele si durerile de cap
  • Reducrerea sau eliminarea durerilor de spate

     Contactati-ne acum pentru o progamare. 

Sanatate. Relaxare.

Copyright © 2024 Masaj Oradea | Credits

Scroll to Top